Pups

Wij zorgen voor onze honden als deel van het gezin, alsof het onze kinderen zijn.

Een hond is niet voor even maar voor het leven, als je op de juiste wijze voor hem of haar zorg krijg je daar zoveel liefde voor terug en dat is voor ons onbetaalbaar.

 

Wij staan ingeschreven bij de Raad van Beheer en de Hollandse Bulldog Club (HBC).

 

Een nestje pups fokken lijkt heel eenvoudig maar dat is dit zeker niet, dit is zeer intensief maar ook heel erg mooi.

Al onze ouder dieren worden getest volgens de regels van de HBC en beschikken over een goede rug foto en een juiste ademhaling. Alles is ter inzage.

 

Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die wij nemen om een zo gezond mogelijke pup ter wereld te brengen, is er altijd een mogelijkheid dat er iets misgaat. Wij zullen hier altijd en eerlijk over zijn en verwachten dit ook van de toekomstige baasjes.

U wilt een pup van ons.

Wanneer u na het bekijken van onze website enthousiast bent geworden kunt u op de wachtlijst komen, de lijst geeft u geen verplichtingen. Voordat u hierop komt willen wij wel graag weten wie u bent en wat u de pup kunt bieden.

 

Wij hebben de eerste 8 weken er alles aan gedaan om een zo goed mogelijke start te maken, maar daarna is de zorg voor u en ook dan willen wij dat dit op de juiste wijze gebeurt.

U wilt er zeker van zijn dat een goed gesocialiseerde en gezonde pup mee neemt en wij willen er zeker van zijn dat de pup niets te kort komt en alle liefde zal krijgen die hij of zij nodig heeft.

 

Wij verkopen niet zomaar aan iedereen een pup!

Als u een pup van ons wilt, moet u ons overtuigen dat u het beste baasje voor de pup bent.

 

Wij gaan als volgt ter werk

 1. Voordat u contact opneemt, lees onze website en vooral de pagina pups aandachtig door.
 2. Elke aanvraag die binnenkomst zullen wij screenen, als alles goed is bieden wij u een plekje aan op onze wachtlijst. Een plekje op de wachtlijst is geheel vrijblijvend en schept geen verplichtingen, echter vinden we het wel fijn mocht u inmiddels ergens anders een pup hebben gevonden ons dit aan ons te laten weten.
 3. Als ons teefje loops is zullen wij vanaf volgorde van de wachtlijst contact met u opnemen om te vragen of er nog interesse is. Vanaf dat moment zullen we ook telefonisch contact hebben om te kijken of er voor beide een goed gevoel is. Op dat moment kunt u ook langskomen om de moederhond en ons te leren kennen.
 4. Op het moment dat de pups geboren zijn, stellen wij u op de hoogte en zult u af en toe foto’s ontvangen, vanaf minimaal 4 weken bent u welkom om de pups in het echt te zien.
 5. Vanaf 6 weken wijzen wij de pups toe aan hun nieuwe baasjes, dit betekend dus dat u niet zelf een pup bij ons kunt kiezen. Dit doen wij om elke pup in het juiste huisje te plaatsen, zodat het karakter van de pup het beste aansluit bij zijn nieuwe omgeving.

 

U heeft een pup van ons.

Bij de aanschaf van uw puppy krijgt u mee.

 • Officiële FCI stamboom
 • Koopovereenkomst van de HBC
 • EU paspoort
 • Gezondheidsverklaring van onze dierenarts
 • Puppy pakketje, met een knuffel of dekentje met de geur van het nest
 • Voeding voor de eerste weken wat de pup gewend is
 • Informatie met tips en trucks voor voeding en opvoeding
 • Begeleiding en nazorg voor de gehele levensduur